Wojojoj

Wow jag är uppe nu! Eller aa, nu har jag varit vaken ett tag, men jag vaknade kvart över elva! Det är rekord den här sommaren! Jag hade inte ens väckarklocka!
Jag väcktes av teven faktiskt... har kollat runt på bloggar under morronen och ätit frukost, ska snart duscha.
Therese får snart hämta lilla Mini, jag kommer sakna henne! Men jag fårkanske träffa henne ofta ändå.
Och Linnea, jag kommer mejla dig en länk som du kan sätta in på bloggen om du har tid, lust & ork =)
Ha det bra //Malin

Blåa bär

Först måste jag säga tack linnea, även om designen inte är klar så är den jättefin! Måste ge dig en kram oxå!
Har varit på husbåten måndag till idag, känner fortfarande hur det gungar lite.. =)
Fick en överraskning på kvällen på husbåten första dan, vi hörde nån tuta, de va Renée och Jonas, vi blev lite förvånade dem skulle ha kommit på tisdan egentligen. Så jag fick inte sova i soffan som jag tänkt, den som jag bäddat så fint!
Vi plocka massa, massa blåbär under förmiddan & eftermiddan, och massa svamp men det är ju intedet godaste! På kvällen tog jag tre muggar fulla med blåbär, grädde & socker. Det är jätte gott, inte särskilt nyttigt men man äter de ju inte varje dag precis.
Imorse fick jag sova i lillsoffan, det gick så bra så. Jag är egentligen två decimeter för lång för den, mendet är bara att böja på knäna och blunda!
Har åkt båt väldigt mycket, det är så roligt! Badade tyvärr inte nåt, det var ju iskallt! Så fort nacken nuddade vattnet (när jag tvättade håret på bryggan) ryste hela jag och frös.

Har inte gjort mycket hemma, bara plockat undan lite, packat upp, sett på pirates 3 och suttit en stund vid datan.
Ha det så bra // Malin


ETT INLÄGG AV LINNÈA!

Hej! Jag heter Linnéa, och är Malins vän. Jag håller på att designa hennes blogg, och den är väldigt långt ifrån klar!
Oroa dig inte Malin, såhär ska den inte se ut, men det är massa grejs som ska fixas, och just nu kan jag inte göra det.
Men bara så du vet så att du inte tror att den ska se ut såhär. Och alla läsare, denna designen är altså bara tillfällig!




UPPDATE:
27/07-2009

Hej igen! fortfarande Linnéa som skriver!
Ja, Nu är designen nästintill klar! men det är fortfarande småsaker som ska fixas.
Och det ska fixas snarast.
Hoppas att du Malin gillar den. Men det är altså INTE klar.


KRAM!


Ditt kontantkort kommer inom kort att laddas med 195.00 kronor

Det blev lite sent igår, tjugotre minuter över fem... men jag fick i alla fall min niotimmarssömn, gick upp tio i tre.
Fräste ut med lexus o träffa ella & hennes mamma, sen vidare hem. Har gått runt lägenheten och pratat med mig själv, som vanligt... sen suttit vid datan och kollat på klipp från Comic Con.
Jag har fått en helt egen melon! En kvarts vattenmelon =) helt egen. Den är förmodligen slut innan klockan blir tolv inatt.
Får vara ensam hemma, hoppas lexus vaktar mig från spöken.

Ha det bra! //Malin

holyhotwerewolf!!!!

Jag sitter o piper, allvarligt asså hihi. Dem har lagt ut en ny sneek peak från new moon!



Bara hoppas den funkar!
Källa

Wohow!

Tjoho nu finns det Twilightgoogle! Fast, Beautiful Search. Just like Edward! Haha dem är så smarta =D
Glöm inte se på Comic Con genom youtube imorron! Och att köpa new moon-dvdn när den kommerut!
Det är rätt tidigt men godnatt ändå! Hoppas ni får en kram av en cullen eller varg.. <3



Skriver ni Jacob Black och klickar på första länken så får ni läsa karaktärernas bästa citat! =D

Så tråkigt så roligt

Vädret är inte världens roligaste, det regnar massor. Men det roliga är att det betyder film-dag! Så det blir HP och hemligheternas kammare tillsammans med missarna och vovven, först ska han ut på en regnig promenad.

Imorron får vi inte glömma att undersöka youtube på videor från Comic Con, jag vill väldigt gärna se!

Ha det så bra! Kram <3




Världens finaste omslag till bok!

Om ni har hört T.I featuring Rihanna - Live your life så ska ni höra en mycket bättre! Klicka här! Så ska vi se om den funkar, annars får ni gå in på youtube och söka på Kle Shay - Twilight. Vill ni höra andra låtar med dem så rekommenderar jag Breaking Dawn, Hey Isabella  och Edward Cullen (eller bara Edward, kan det inte utantill).
Idag gjorde jag faktiskt månadens rekord! Jag gick upp halv tolv utan väckarklocka! De ni!

Holy Hot Werewolf! Jacob är bäst!
Jag hoppas att omslaget kommer till Sverige oxå!
Den... hm... ja nånstans mellan 13-27 augusti så ska dem börja spela in Eclipse! Jag kommer inte ihåg det exakta datumet, men det är jättejättejättebra!

Inte en till..

Nu är Blackie borta oxå! Kicki och Johanna va & hämta han för en halvtimme sen =( Vi har bara fem kvar... Jag räknade ut att om vi haft kvar exakt alla katter vi haft, så skulle det vara 11 stycken. Om dem fick cirka fyra kattungar i maj och runt fyra i oktober (det är ungefär då dem får ungar), så skulle det bli ungefär 88 per år! Visst låter det roligt? Sen om två ur varje kull fick kattungar tillsammans med dem andra honorna, skulle det bli 440 missar året efter det, och dubbelt upp året efter det andra året...!
Jag vill inte sälja en enda till! Men det blir lite mycket med alla djur här =(

Findus är borta!!

Jag vaknade halv ett ungefär, mamma kom in med lexus så att han fick hoppa upp och blöta ner mitt ansikte. Det var så trevligt så. Pappa, daniel o tobbe kom och hämta Findus förut, så han är borta ='( men jag behöver bara  gå till daniel för han bor ju snett under pappas lägenhet ändå. Pettson & Findus är födda för att vara tillsammans! Så jag får vara stark och gå vidare... =)
För att glömma sorgen måste jag trösta mig med något... antingen en varulv eller en spritflaska =P vad tycker ni?

Maltesers & Pepsi

Hjaa de va roligt att lana hos emma, vi va iförsig bara uppe till runt halv fem på natten men jag orka inte sitta utan ryggstöd längre.. jag hade med min data så de blev lite jobbigt o koppla in. Men nu har jag installerat Age of empires och Sims2. Frukosten blev först lite Pepsi, för jag va törstig... sen en maltesers, för det var så nära...
Packa upp datan hemma helt själv, ändå fick jag ingen applåd =( såg på Being Human nu men det var inte så bra faktiskt så jag stängde av.
Och så skäms jag för jag åt inte upp glassen och det är nästan första gången i hela mitt liv! Snart kanske jag kan lägga in bilder igen för jag ska använda ett annat usbminne (ahlgrens bil!!!)

Det är blåsigt denna eftermiddag

Håll i hatten för nu blåser det!

Emma väckte mig ett & frågade om hon skulle hämta mig efteratt dem handlat sen, men mamma ska hämta mig efter jobbet så kan vi handla dricka&godis hihi & så måste vi koppla ur datan för den ska med om man ska lana, men jag vet inte hur man gör... två tjejer som båda två är ganska otekniska i sladdar&kabel-världen är inte bra... men det går nog, så farligt kan det inte vara. Jag vet var dem flesta sladdarna går.
Katterna va såklart hungriga, jag fick dåligt samvete för att jag inte matat dem när jag drack betydligt tidigare i morse. Lexus har oxå ny mat, visst är det intressant?
//Malin

*dreglar*...

Vem kan vara snyggare??? INGEN!

Jag menar såklart Jacob... <3

Sammanfattning av allt =)

Jag behövde faktiskt inte gå till Kampenhof ändå, pappa blev ledig och kunde köra mig. Vi hämta emma där o så åkte  vi vidare till bion. De va ju en timme emellan så jag o emma gick till mcdonalds, jag fick en liten skrattattack och fick hålla andan för att inte få uppmärksamhet, de skulle vart pinsamt när jag låter som att jag gråter hihi...
Vi köpte var sin glass, jag testa McFlurry maräng swiss o dela på en liten cola.
Biljetter är väldigt svåra att fixa, jag fatta ingenting vi hade köpt dem men jag trodde att vi reserverat... jaja de är komplicerat. Vi köpte godis i bioaffären, det är billigt där.
Filmen va såklart jättebra, men vi kom lite sent så vi fick inte se New moon-trailern! Jag börja nästan gråta =D
Pappa körde oss hem & så va vi ute o typ gick, gunga o sprang... sen spela vi harpan, jag är ju beroende...
Va vakna till två så vi hörde när pappa kom hem från jobbet.

Emma väckte mig tio, henne ska jag hämnas på! Min dagliga  väcknigs-tid är runt ett! Jag gick inte upp förrän hon hämtat mitt glas, jag är lite lat och gäster ska vara slavar, så är de bara...
Vi gick till stan o hälsa på linda, det va skojigt =) vi fick en GB-kortlek! Sen kolla vi i några affärer, jag luktade mig till twilightböcker på bokia.. sen fick emma dra mig därifrån.
Sen fräste vi fram till Willy's, bra affär. Men jag köpte bara en joltcola... vi tog bussen hem sen hade vi kuddkrig... eller de va innan stan de... vi bara packa ihop o åt pringles.
Jo, förresten jag köpte en edward-poster oxå! Hihi har såklart kort på den, men den jävla usbkabeln funkar ju inte. Fast jag tror det är mobilens fel alltihop!

Mamma hämta mig, o jag fick med mig min egna data wohoo! Den är klar! Men jag kan inte koppla ihop den själv, tror jag. Fast jag kanske är en naturbegåvning, det vet vi inte än...
Inlägget börjar bli långt så jag berättar bara snabbt. Grannarna kom o hälsa på på altanen, jag har hittat en newmoontröja som jag måste ha och jag har städat lite.

Woho! HP!!

Ska gå om exakt 35 minuter... okej 34. Jag har rint typ åttielva gånger idag, men nu hoppas jag att jag slipper det, har använt tre olika telefoner. Ska gå till kampehof halv åtta, jag är ju ganska långsam så det tar ett tag att gå fem kilometer, även om avståndet inte är långt. Ska träffa emma där kvart över åtta, vet inte riktigt vad jag ska hitta på om jag kommer för tidigt...
Sen ska vi sega oss fram till bion o fixa biljetter sen köpa godis i bioaffären bredvid.. *godisberoende*
HP börjar kvart över nio så vi har en timme på oss... haha vi kanske smyger in på nån salong o tittar på ajs ädjs =)  (ice age)

Dagen..

Jag tvingades upp nio i morse av mobilen, det var inte så roligt. Jag snoozade till halv tio. Och jag gjorde ett rekord! Det tog endast femton minuter för mig att göra mig i ordning, exakt uträknat.
Vi hämtade Jessica, och så åkte vi till Nordens Ark. Jag fick bara se två vargar =( men det var gulligt ändå. Fick några bilder på snöleoparder. Sen körde vi till Smögen, och Renée och Jessica åt skaldjurssallad, jag satt och tittade på alla som gick förbi haha.. jag var inte hungrig. Jag höll på att kvävas i fiskaffären, hatar ju allt som kommer från havet o sjön. Det regnade lite, sen slutade det.  Vi satt i en kö i bilen i typ fem minuter, sen förbi nordens ark så blev det kö igen på tiden trettiofem minuter. Det hade hänt nån olycka så vi fick vända och köra en omväg. Jag missade chansen att plocka årets första hallon (för mig)!
Vi kom hem sen, och jag såg på bakom magin på hp och halvblodsprinsen. I typ mitten hörde jag röster där uppe och så får jag nästan en depressionsattack: tobbe o rasse var hemma! Det är inte så roligt, och jag är ganska orolig över att dem kommer väcka mig tidigare än ett imorron, och då blir jag lika galen som kaffeberoende utan kaffe...
Men jag får stå ut med det ändå, jag är ganska van ;).

Kan kanske lägga in bilder snart, bara tobbe kommer hem igen o visar hur man gör.. det är nåt fel på den =( ha de så bra!




Ps. Jag köpte en älg! (låtsas asså) hihi jag börjar bli tysk... :O

Harry Potter o halvblodsprinsen-premiär

Idag är det premiär, jag vill så gärna se den, men det gör jag imorron istället. Kl åtta ikväll var det Harry Potter och Halvblodsprinsen - Bakom Magin. Det var så trevligt så, man fick veta lite mer om filmen. Jag tycker så synd om Malfoy, men jag avslöjar inget...
Sammanlagt har Daniel Radcliffe 950 inspelningsdagar bakom sig!




Gäspgäsp

Jag sitter här o gäspar medan jag uträttar mina vanliga rutiner: ta på mig kläder, kolla datan och äta frukost. Jag är bara på uppdrag två än så länge.
Jag hatar att gå upp tidigt, klockan är bara tio i tio. Men vi ska till smögen tror jag , kommer inte ihåg nåt därifrån... sen ska vi till nordens ark. Hihi, ni kan ju bara gissa vad jag längtar efter att få se!!!! hihi vargarna. Ska dit med Renee och Jessica.
Idag kommer Magin bakom Harry Potter och Halvblodsprinsen. Det ska jag se!

lite *host* sen frukost...

Ja, nu var det dags för frukost, 18.37... det var gott i alla fall. Det var faktiskt ganska nyttigt, grovt bröd o allt. O köttbullar är ju godast i världen!
Snart middag , och då måste jag säkert äta för tobbe oxå bara för att frukosten blev så sen, o tobbe äter MASSOR! Ungefär tre gånger mer än mig.
Och när vi ändå pratar om mat så rekommenderar jag köttbullar och makaroner, det är gott =)

Hoppsan...

Nja idag blev det inte så tidigt idag heller... jag gick upp fem över ett. Trevligt, nu har jag fått en riktigt stor liten sömnstund.
Kanske följer med pappa till hans kompis, annars blir det bara att jag sitter framför datan hela dan (här finns de inte mycket o göra)... men han kanske redan har åkt...
Asså jag drömde att jag hittade usb-kabeln under skrivbordet, men nu finns den inte där.... jävla drömmar... jag längtar nästan till att tobbe kommer tillbaka o visar  vart den är.
Om ni går in på youtube, sök på Sagan om de musikaliska ryttarna. Den är skitrolig! Och två fangjorda musikvideor till sagan om ringen. För att veta att ni har tagit rätt, den ena börjar med att en kille säger 'Jag kan karate.' och den andra börjar med en svart bakgrund där det står 'They're taking the hobbits to Isengard'.



Asså allvarligt, jag saknar Bailey's =D

Creme fraiche o purjolök

Ja, det består middagen av idag, förutom tonfisk, mayonejs och rostbröd, fast det ska inte jag äta =) För mig blir det vanliga rostbröd med ost o prickekorv o köttfärs (fast inte allt på samma)...
Har varit ute o vandrat ända till affären! Oooh de va jobbigt!
Jag har datan för mig själv tills typ torsdag, så jag ska låta mig själv bli besatt av Slaget om midgård =D det är roligt.

Det blir ingen nytagen bild för jag hittar inte usb-kabeln... den kanske har flytt, skrikandes.




Tyvärr funkar inte roteraren så jag kan inte rotera bilden...

-

Nu blir jag lite aktivare här, tar en paus från min mycket bättre blogg ett tag.

På onsdag är det HP-premiär! Halvblodsprinsen woho! Jag o Emma ser den på torsdag istället, skojigt. Jag har ingen aning om vart hon boka platserna, bara att de e nånstans. Jag kan sitta på golvet, bara jag får se filmen.





PS. Jag tycker att första bilden passar bättre, men andra är också fin. Vad tycker ni?



Finlux och Findus

Jag vakna av åskan idag, det lät som skott, men det var roligt ändå. Åska är faktiskt roligt ibland. Vi åt grekisk yoghurt, melon och honung till frukost, sedan full fräs till Överby. Vi åkte förbi en corvette, du vet lixom bara wroom 8-) Vi fick byta 26-tum-teven till en 32, jag kan inget om storlekarna men den här är större i alla fall. På hemvägen åkte vi förbi en cab och en corvette till, du vet lexom bara wroooom =P jag vet jag är konstig.
Har städat lite i hyllan, så det är fint nu. Det luktar mat, men det kanske är katt/hundmat jag känner. Det kanske är gott...
Teven är en Finlux. Findus är en av våra små katter.

The Haunting In Connecticut

Jag ska aldrig mer se den filmen. Vi såg den hos min farbror. Den var hur läskig som helst, jag fick sätta mig vid datan efter ca 20 minuter. Men jag hörde ju typ skriken, saker som rasslade och allt annat som hände, och den som inte tittade blev såklart räddast. Haha, jag hoppa upp i luften och flämta och så flög händerna upp till öronen, dem sa väl Ta skydd! Jag våga knappt gå hem, och det var ändå knappt hundra steg hem. Men jag somnade fort, så jag är väl ingen fegis ändå. Den handla om en stor familj som flyttar till ett stort hus som hemsöks. Den äldste sonen har alzheimers och cancer, och han ser syner som han bara berättar för hans typ moster, eller så var det hans storasyster. Han ser typ sin mamma skura, och istället för skurmedel är det blod. Alla barnen och mamman börjar se spöken som hemsöker dem. Jag har ju inte sett mycket, men det var hundratals döda kroppar utan ögonlock som användes som isolering i väggarna ,kan  man säga. Sedan så försvinner spökena, för sonen frigör själarna. Filmen är baserad på en sann historia, och sonen överlevde sin cancer, så den slutade ju lyckligt i alla fall
Även om dem nya grannarna (nu på riktigt då) inte klagat på konstiga uppenbarelser och händelser, skulle jag ALDRIG flytta dit.



Jag vet inte vad som händer, jag såg det inte, jag tänker inte förklara. Jag hörde ju, men vet inte vilket som var vilket.

PS. För er som verkligen gillar skräckfilmer så kan jag rekommendera denna.

Vinn New Moon poster!

Thetwilightsaga har just nu en tävling på bloggen och jag är med och deltar. De lottar ut 3 stycken New moon postrar i samarbete med Discshop. Så nu tycker jag att ni ska ta chansen och också vara med i deras tävling!
Tävlingen hittar ni här!




Älgparken ;)

Det var roligt i Älgparken, jag fick ju en glass =b. Dem var stora och läskiga, men jag klappade några. En get var sur och den andra var hungrig men båda fick mat. Jag hade jätteroligt på husbåten och kanske åker dit igen, det beror på när alla kan. Älgarna hälsar till er!



Premiär i Knoxville?

Det verkar som att premiären av New Moon i USA kommer att vara i Knoxville. Det är inte bestämt vad biljetterna ska kosta eller vilka skådespelare som ska vara där. Om jag bodde där, skulle jag vilja att Flocken, Robert och Volturi (jag vet inte vad dem skådespelarna heter) där.
Jag hoppas att någon av dem större skådespelarna ska komma till Sverige, och jag kan gå till Göteborg om jag måste för att se dem.

RSS 2.0