kan inte ens tänka tanken...

Asså jag kan inte ens tänka tanken att dem förmodligen ska byta ut Taylor Lautner New Moon eller om det var i Eclipse. Även om han ser bättre ut i verkligheten än där så är det han som ska vara Jacob.
Men nu, när jag pratat med en kompis på msn, så har hon berättat att han SKA spela Jacob! Haha, vilket ryck jag fick... Innan hon berättade det planerade jag och en till att vi skulle åka till inspelningen i Vancouver och bränna upp honom för att han bestämt det. Just nu är det viktigaste i filmen (för mig) att Taylor kommer med, för annars vill jag nog inte se filmen. Om ni får veta något, så berätta gärna det för mig.



Min favoritbild <3

Krångligt med lösenord

Här på bloggen har jag ett speciellt lösenord precis som alla andra. Jag trodde att jag visste vad det var och testade men det funkade aldrig. Sedan testade jag ett som jag brukar ha på andra sidor och det funkade inte heller. När jag sedan skulle byta så skrev jag in fel bloggadress, men nu har jag ett som jag enkelt kan komma ihåg om jag bara tänker lite...
Jag är med i tävlingen om att vinna Twilight-DVD:n. Tävlingen avgörs den 29 april, den dagen då filmen kommer ut i affärerna.
Har fixat fler låtar från twilight nu, supermassive black hole som muse sjunger och spotlight som sjungs av mutemath.

Det var väl förfärligt

Ja, det är helt förfäligt att Summit Entertainment har valt Michael Sheen som Aro i New Moon, för jag hade hoppats på att dem skulle välja Eric Bana. Michael ser lite för ung ut, inte för att Eric är gammal, men han har lite skägg och det är så jag tänker mig Aro ;).
Det verkar som att www.twilightsweden.se har lagt ner för tillfället, ni kan kolla om ni vill. Min data kan i alla fall inte starta upp sidan, hoppas att ni kan det.


1. Eric Bana
2. Michael Sheen


Edwardssyster

Jag är såklart inte Edward Cullen's syster, dem finns inte på riktigt. Men på Twilightchatten heter jag det, om ni har träffat mig. Jag älskar såklart twilight, och jag har sett filmen. Tyvärr har jag inte läst mer än bok ett och två, för jag har paxat dem på biblan och väntar på att i alla fall trean ska komma ut. Jag har väntat så länge att jag säkert kommer läsa ut den på en dag, även om jag tror att den är tjockare än tvåan som tog tre dagar.
Några i familjen tycker att jag är beroende av dessa  böcker och denna film, och enligt en sida på internet är jag det.
Men så får det vara, jag kanske kommer över det om ett par år...


GLAD PÅSK!




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0