Det regnar sååå mycket

Det har regnat typ hela dagen, så vi hade innegympa. Det gick inte så bra på höjdhoppet för mig hehe...
Har köpt mellanmål för i morgon oxå med emma, eller aa, vi åkte i två olika bilar men var där samtidigt. Vi ska skåla imorron hahah. Imorgon ska vi till Klostergården tisda-onsdag med 7B, jag går ju i A. Hoppas det blir roligt, det verkar inte vara det roligaste jag gjort och jag tänker absolut inte bada i september, det är redan iskallt!
På fredag kommer tobbe, så han ska hjälpa mig med teknikläxan som handlar om verktyg, klarar han inte det så är han dålig, väldigt, väldigt dålig. Går man i trean på gymnasiet på bygg så borde man kunna sånt som sjuor tydligen ska kunna... ska läsa New Moon tills jag somnar, så jag sover bra. Kommer förhoppnigsvis till mitt favoritkapitel, så jag kommer somna leende =)
Ha det bra //Malin <3 80!

Förlåt!

Förlåt, videon funkar inte! Ska försöka igen.

Brad Paisley - Then (Single Edition)

Funkar inte den här heller, så kan ni gå in på Youtube och söka på Brad Paisley - Then.


Brad Paisley - Whiskey Lullaby

Sök på Brad Paisley - Whiskey Lullaby. Och ta den första videon.

Ha det så bra //Malin

Hoppsan..

Jag vaknade faktiskt först idag, nån gång vid nio. Det var så trevligt att få näsan typ mosad och en fis i ansiktet en timme efter det. Jag & Jonas såg på Sagan om de två tornen när vi åt frukost, sen vet jag inte vad jag gjorde... jag läste nog The Host, sen vid fyra fick jag spela, tjoho hehe.. spelade WoW med jonas, åt pannbiff med potatis och sen så kom mammi, och när vi kom hem så var en av glasflaskorna sönder, inte så trevligt men det luktade i alla fall gröna äpplen, och det är alltid gott =p
Lyssnar på Brad Paisley - Then, den är så bra! (Vet inte om du kommer läsa det här, men tack Evelina för att du tipsade om den på din blogg! För att komma till den, tryck här)



This is a little song I wrote, you might want to sing it note for note, dont worry, be happy

Gick upp nån gång, vet inte när, och åt frukost ganska sent. Tobbe och Christoffer är och tränar, så jag sitter vid datan =) Ska läsa lite New Moon och Genom dina ögon sen, dom är så bra! <3

Gonatt <3

Ska inte lägga mej än, men dras snart bort från datan. Gonatt <3



Här ska det stå nåt, men vet inte vad

En helt vanlig skoldag idag, kom lite sent till första lektionen bara. På vägen hem fick jag ett kort skrattanfall, det var Ellas fel, hahah, jag skyller allt på henne! Neej egentligen inte.
Dem håller fortfarande på att fixa till huset, vet inte riktigt vad dem gör, tror dem byter ut brädor på en av balkongerna. Och idag tog jag av mitt plåster, helt själv! Wow, jag borde få en applåd! Sazzo hoppade upp och hängde sig fast i min fot, så jag fick ett långt rivsår som började blöda hihi, det gjorde så ont!
Efter åtta nån gång kommer emma, hon ska sova över så har vi spa. Kanske ser på Twilight, det är min favoritfilm som vanligt =)
Ha det bra //Malin <3

JAA!!

Jag, emma, mamma & therese åkte till stan och träffa linda på henne jobb, sen åkte vi vidare till torp. Köpte kläder till mig själv för 2500kr ungefär hehe... men så går det. Även ett minneskort med mer plats, och en sak till.
GENOM DINA ÖGON! Tjohooo! Jag har väntat på att få köpa den och nu har jag den! Vågar inte läsa den än, för jag kanske avbryts och det vill jag inte.
Imorron kanske emma sover över, om hon får, och då kanske vi ska ha spa, det är ju roligt =D
Och idag åt jag min första Ben&Jerry's glass! Åt en hel, så jag blev väääldigt mätt, sen efter typ 2-3 timmar så åt vi på Mcdonalds, så jag kände för att rulla tillbax till bilen istället för att gå. Har twilightlåtarna tillbaka på min mobil igen, råkade radera dem när jag hade för lite minne för länge sen.
Ha det bra //Malin <3

Det är iskallt här

Har nyss kommit upp fast har duschat oxå, och det är iskallt! Idag börjar skolan igen, hoppas jag orkar. Ska bara göra mig i ordning så är jag klar =) <3

Kle Shay - Twilight

Gick upp ganska sent idag, men jag har i alla fall varit vaken rätt länge, läste en stund sen har jag räddat Mini från att bränna sig på spisplattan.
Ikväll måste jag lägga mig tidigt igen, det är så tråkigt men måste ju det.





Lyssna på den här låten den är så bra! =) Ha det så bra //Malin

89 dagar kvar..

Har varit hos Linnéa på filmkväll med Ella & Emma, vi såg på Beck och Instängd, den var så läskig! Jag satt och darra då & då heheh, men jag somnade fort så jag blev kanske inte rädd i alla fall. Sen på morronen så såg vi på Vargsommar, den är så söt! Kanske för att jag älskar vargar, menändå.
Har varit snäll och följde med till skogen för att plocka svamp, men vi hittade inte så mycket.  För lite att laga mat med, för mycket för att slänga. Inte för att jag bryr mig så mycket, tycker inte kantareller är så gott.
Vi kanske ser på nån film ikväll, annars kan jag ju alltid vänta i 89 dagar =D

Woowhoo

Hade VM i skolan idag, inte en enda lektion! Vi kom inte etta tyvärr, men tvåa i 100m stafetten. Det var jätte varmt, men jag överlevde i alla fall. Iförsig gjorde jag knappt det på vägen hem till emma, men sen tog jag skydd i huset heheh. Vi hittade ett spel som jag älskar, Midtown Madness 3, ett bilspel på Xbox =) Jag är nästan bäst, så jag krockade bara 99 av 100 gånger idag.
Har duschat och såg en spindel! Jag fick nästan panik, men jag dödade den med duschdraperiet, så det gick bra. Och har sett den nya newmoontrailern igen, blir lika glad varje gång jag ser den.




Har tyvärr inte kört den här bilen än, men om man ser på framsidan (jag vet inte vad den delen heter) så ser det ut så, för jag är SÅ duktig på att krocka!
Och det är bara 91 dagar kvar till New Moon. Men jag får inte se den på bio ='(

Haha den här är bara så jävla bra!

Asså se på den här! & han säger att han inte behöver medicin =b.



2 dagar

Igår var först dagen i skolan, det gick rätt bra, hittade överallt faktiskt.. Sen åkte jag, mamma & Linda till mormor & morfar & åt middag, sen plockade vi massa plommon. Hade en hemsk huvevärk på vägen hem men det försvann efter en ipren. Lade mig direkt & somnade fort ändå  kom jag knappt upp i morse, det är så jävla kallt! Får vira täcket runt mig hela tiden.
Kom nästan försent till en lektion haha, men ingen klagade så jag är glad ändå.
Jag var med emma idag, vi såg på Twilight och bakade tyvärr ganska äckliga chokladbollar. Eller egentligen var dom goda men vi råkade hälla i 2dl för mkt socker så det knastrade mellan tänderna när man åt dom... har fått en ny skärm av emma oxå, det är jättesnällt och icke-tekniska som vi är så kopplade vi in den så snabbt så. Imorron är det VM i skolan hela dan, hoppas vi vinner jag vill se priset =p
Idag är det bara 92 dagar kvar! OCH JAG KAN SE TRAILERN IGEN!!! Tjooooohooooooooooo! =D

ooo, vinbär

Var på högstadiet idag, min mentor försäkrade mig om att jag inte kommer gå vilse när jag börjar imorron, och det är väldigt bra att veta. Jag träffade johanna där så vi väntade på emma och åkte till johanna, där vi åt köttbullar och sen spelade wii, haha jag fick beröm! För en gångs skull... =P
Vi var ute en stund, jag var bara  tvungen att plocka lite vinbär, dem första i år, så jag skäms lite för det. Sen tog jag en liten trevlig, blåsig promenad till centrum för att hämtas av mamma på vägen, men emmas mamma gav mig skjuts hem =) och idag hämtade vi min tröja!!!!!!! faan vad glad jag är, den passar och är väääldigt fin, jacob & edward är ju med! & bara för att göra mig gladare fick jag en glass oxå, jag börjar bli bortskämd.
Ska till skolan imorrn tyvärr, ska träffa matilda, johanna & kanske ella på vägen, får se vad hon svarar. Jag ska iallafall förmodligen följa dem i hälarna hela dan, för jag tror att jag fortfarande kommer vara i stort behov av en guide.
Ikväll ska jag somna till breaking dawn, så jag kommer nog somna lyckligt eftersom den slutar lyckligt.
Ha det bra// Malin



Jag saknar min älskade Clas, hon var så söööt!! <3

WOW

Jag hatar verkligen att gå upp så här tidigt! Jag vaknade av att mamma åkte till jobbet 6 imorse, & egentligen skulle jag vakna 9! Tre timmar för tidigt, & jag var redan pigg nog att gå upp. Låg kvar och lyssnade på vad målarna utanför hade att säga till varandra, inte för att jag hörde mer än mummel men i alla fall. Ska snart duscha nu eftersom jag läst ännu ett jättebra kapitel från en blogg!
Ska till skolan tio i tolv tror jag det var, jag är rädd att vi inte kommer hitta salen... Sen fortsätter väl dagen som dem brukar göra, på sommarlov ska man ju inte jobba så sista timmarna ska tillbringas med att läsa New Moon, sen har jag tyvärr lånat ut Eclipse till en kompis, så jag får hoppa över till BD.



Sorry, blame it on me - Akon

Har inte gjort så mycket idag, vaknade väldigt tidigt av ingenting och halvsov, jag såg på Kyle XY ett tag sen Room Raiders och sen frukost. Vi har städat som att kungen & drottningen skulle komma hehe sen var det bara att packa emellan, för fem kom mamma & hämta mig. Jag tog en promenad med lexus jag tror han såg en orm så jag skyndade mig därifrån sen.
Det finns två sorters chips på bordet! Hm... vet inte vad jag ska välja, kanske blandar.
Ha det bra //Malin




Ni får en bra låt som ni kan lyssna på oxå =D

Tjoho! Fan oxå

Jag har äntligen sett på den nya trailern! Den var jättebra, den bästa jag sett i hela mitt liv! Men jag hatar att jag sett den för nu längtar jag efter filmen ännu mer! Det är 95 dagar kvar! Jag orkar fan inte vänta så länge! Det var bara en del som jag inte gillade, men jag ska stå ut med det. Jag börjar snart gråta ju... Jag ångrar att jag sett den men är ändå överlycklig över det hihi =D
Ha det bra // Malin

Jag blir helt jävla galen!

Jag kan inte se trailern! Typ alla andra förutom jag har sett den nya trailern för New Moon, men det går inte ='(

Boys like girls - Thunder

Den här låten är jättebra! Lyssnar på den massa ggr per dag hehe..



Hoppas den funkar =)

ååh

Jag var nära på att gå upp halv tio idag! Jag lovar! Men som vanligt snoozade jag lite för länge och gick upp tjugo i elva istället. Jag åt en liten frukost medan jag tittade på mtv tror jag, sen duschade jag & gick ut med Lexus, sen när vi kom in så såg han nöjd ut =)
Såg på första delen av Sagan om Ringen Härskarringen, men hittar inte andra skivan, så fick skita i resten. Började se på The Punisher, men det ville jag inte. Nu börjar det åska igen, så jag måste stänga av! Datanörd som jag är så ska jag sörja denna stund.

TACK LINNEA!!

Ja, jag är ju fortfarande nyvaken så jag tänkte inte på att jag måste tacka linnea, men hon får ett eget inlägg istället! Tack linnea designen är jättefin!! Eller aa, hela bloggen är fin nu när du fixat med den! Du får massa kramar igen <333

Hihi det åskar

Okej, det åskade och blixtrade och regnade. Men inte längre, tyvärr. Jag vakna faktiskt runt kvart över sju, är inte säker på tiden, men var vaken tills mobilväckarklockan ringde nio och sen somnade jagom &vaknade av spotify som börjar spela musik. Jag är nöjd bara det är bra låtar, så jag gick upp och nu sitter jag här med rak rygg och allt.
Vi kanske åker till agilitybanan med lexus idag, så får vi bevittna hans klumpighet än en gång, men han tycker det är roligt och det tycker jag med. Fast den här gången ska jag hålla fast i godisskålen hårt, annars puttar han mig så att alla äckliga bitar med leversmak åker ut och då blir han jätteglad. Ska kanske sätta mig och läsa New moon på altanen, men regnar det så blir det  väl inne i så fall.
Ha det bra //Malin

The Glass House

Vi var hos Patrik igår, Sahra & Ellinor var där oxå. Vi fick träffa en av våra kattungar, jag kallar han fortfarande för Spräcklis men han heter tydligen Godzilla för tillfället hehe. Han kände inte direkt igen oss, men det var roligt ändå. Åt grillad mat, typ lite allt möjligt, och det var väääldigt gott, speciellt salladen för den innehöll melon =P
Såg på halva Snuten i Beverly Hills, missa i alla fall inte det bästa så jag var nöjd ändå. Sen fortsatte vi se på Jag vet vad du gjorde förra sommaren, eller dem sa att den hette så iaf. Sen The Glass House med Stellan Skarsgård, har aldrig sett han i en film förr haha, nejmen har sett han i typ tusen filmer..
Rocky 5 gick på teve, men vi stängde av, sen märkte jag att klockan helt plötsligt var halv fyra. Jag ska egentligen vända på dygnet, & nu är det bara runt en vecka kvar innan jag måste lägga mig 11 och gå upp halv 7, så det kommer bli ganska jobbigt tror jag, håll tummarna.
Tobbe är sjuk så jag har faktiskt varit snäll och gett honom både vatten 2ggr, Ipren 2ggr och en halstablett.


Rubrik

Ställde klockan på 9 igår, så jag gick upp en halvtimme efter det ungefär =P jag är så morronpigg asså.
Vi åt frukost och såg på harry potter 3, igår blev det Twilight, sen Snow dogs och hp 1, sen hp 5. Eller nej tvärtom... först femman sen ettan.
När vi gick ut med lexus så sket han på gräsmattan, inte trevligt men iallafall, det var en som såg det så jag tvingades ta upp det med en påse! Det var så äckligt!!!
Är ensam nu, mamma ska köpa en tidning med typ twilight-tema, sen om några dagar ska vi hämta min älskade tröja från  Discshop! Hihi fan vad jag väntat!


Yschyschysch

Hanna kom vid tolv, då såg vi på twilight tills scartkabeln gick ur, men det kom vi inte på förrän typ en eller två timmar senare, när vi såg på harry potter & halvblodsprinsen. Hon har åkt hem för att äta, så jag tog en billys panpizza så har jag &så ätit sen.
Ska ha hp kväll idag, så det blir inte bara en harry potter! Och vi är ensamma hemma, så vi kan göra lite vad vi vill. Typ chokladbollar hihi... Kanske elda upp lägenheten eller slänga ut datan genom fönstret, så blir mamma glad när hon kommer hem hahah =D
Och en av kattungarna sket i lådan förut, det stank så mycket att vi fick beväpna oss med 2 parfymer var & spruta två gånger.

Trevlig fika =)

Jag vaknade först idag, så jag smög ner och satte på teven. Sjunde Himlen blev det.  Sen såg jag på Snuten i Hollywood 1, den är så bra! Jag kommer aldrig tröttna tror jag.
Sen spelade jag & Jonas guitar hero, jag klarade faktiskt flera låtar på trummor och det är inte dåligt för mig, för det brukar gå hemskt annars. Sen fick jag typ akutpacka (för jag stressar alltid upp mig själv) och så spela lite till, sen ringde det. Therese åkte med, så vi köpte fika och så fick vi se hennes nya lägenhet, den var jättefin! Haha jag missade teven, 52 tums, och det är ju stort, så jag har väl fel på synen då...
Vi satt ute på bakgården och åt, Lexus blev avundsjuk för han fick sitta fast i kopplet. Jag fick extra bullar!
Åkte hem rätt fort & packade upp, sen har jag spelat harpan ett tag.
Imorron kommer hanna, ska smsa när jag vaknar, får se när detblir. Skolan börjar snart, så jag ställer klockan, måste vända på dygnet tyvärr, jag är en liten nattmänniska då & då. Hon sover över så blir det filmkväll hihi jag gillar filmer!!!  Månda-tisda eller nåt kanske vi tältar? Hoppas det, vi har planerat de i två somrar... hehe.

KarlAstrid & Ankelina

Japp, så heter mina gubbar på wow... hehe det är inte så många tjejer som spelar det vad jag vet men jag är en av dem. Det går inte så bra, bara loggas ut hela tiden, så jag tröttnade, plus att jag får gå från ett ställe till ett annat för tredje gången och det är väldigt långt! Har gått där både som levande & död, så nu får jag hitta på nåt annat istället.
Nu har jag ätit frukost oxå, runt fem ungefär. Men det är inte rekordet, så jag skäms inte mycket. Bara jag & Jonas är hemma iallafall, och Tobbe som kom nu.
Ha det bra // Malin <3

Jag förlora volymen

Kunde inte blogga igår =( jag loggades bara ut men hoppas det funkar nudå =). Jag vaknade tyvärr tjugo i sju, och det var inte roligt! Har typ suttit vid datan sen dess, städat lite i rummet och ska snart äta frukost  heheh nu börjar jag vakna lite.
Det är nästan volymtävling här, vi sitter vid varsin data och lyssnar på egen musik och den som har högst får höra sin musik. Men nu har vi normal volym, för nån pratar i telefon där nere. Men jag ska vinna, även utan baslåda!

Wihi!!

TWILIGHT SAGA's officiella (vet inte hur det stavas) hemsida är ju newmoonthemovie, och nu är dem klara med The World of Twilight! Hoppas länken funkar bara! Wihi det är så roligt =)

Idag har jag inte gjort så mycket, gick upp för en timme sen eller två och ska snart äta frukost, är inte hungrig men det är bäst att göra det innan klockan är två i alla fall. Och om ni vill han nåt bra att läsa så kan jag rekommendera Fanfic som är två olika berättelser. För att hitta dit, klicka här.

RSS 2.0