Geisha frukost

Det låter inte så nyttigt med Geisha till frukost kl 14.03 det är iallafall mjölken och hasselnötterna i den XD men jag var seg imorse (som vanligt =P) och kom upp sent, sen fick jag lite tid för datan och sen skulle vi handla för middan.. Det var faktiskt JÄTTEKUL!! Vi skulle panta flaskor och burkar o så blåste de så två ölburkar (INTE mina jag lovar) ut från min påse och ut på vägen hahaha. Det var  faktiskt kul! Och så ramlade jag nästan bakåt av vinden hihihi.
Sen köpte vi allting och jag hade kortet med mig så jag köpte en Geisha och jag hade ju inte ätit nåt innan så..
Men jag och Jonas har sett på Jurassic Park The Lost World. Men nu har vi tillåtelse att få sitta vid datan igen,
och jag tar alltid chansen!

Och jag har läst en bok som heter Frost, den handlar om varulvar och så hette en Sam och en Paul så jag blev lite besatt och läste den hela tiden, och iallafall den var JÄTTEBRA!!!! Jag måste läsa tvåan, men så länge ska jag läsa Skuggkysst, som tillskillnad från Frost handlar om vampyrer (dhampirer, strigoi och moroi).

Hos pappa :)

Jag fick påskägg igår :D *dreggelmin*.. och jag måste skryta: mitt tog slut SIST!! haahahh imorse faktiskt. Igår såg jag och Jonas på Nightmare on Elm Street 4 och sen 2, lite konstig ordning men det gör inget dom var bra i alla fall :) vi såg dom hos farbror daniel [pettson HAHA] och findus xD. Han var ändå hos oss och spelade.. kort? Eller Västkustspelet haha.
Och jag har en ny favoritlåt!!! Ska vi plocka körsbär i min trädgård (du och jag, wow wa wow) från melodifestivalen 1960-nånting, och såklart Fröken Ur Sång (tickiticketicktack från morgon till kvällen).. nån gång på 60-talet oxå XD






RSS 2.0