Teen Choice Awards

På TeenChoiceAwards kan man rösta på många skådespelare och filmer. Det går att rösta på många från Twilight och på själva filmen. Taylor Lautner är med, och han får såklart min röst direkt! Man måste först vara medlem, men det går fort att fixa. Rösta direkt här ---> TCA. När du kommer fram trycker du på länken till höger om Home.

Sen så har jag läst att Taylor inte har många fans kvar, för Robert typ 'stjäl dem'. Så bli Team Taylor hihi för det är jag! Och vem är snyggast av dem två? TAYLOR!!
(Jag är team Taylor, även om jag heter Edwardssyster)





Whiskas får tummen upp

Ja, Whiskas Catmilk får tummen upp. Dem små kattungarna (Mini, ?, ? & ?) får kattmjölken fyra-fem gånger per dag. Mini får den i en slags pump, för hon är inte tillräckligt utvecklad för att slicka i sig den som hennes syskon kan. Hon är lite efter, men hon är ändå sötast, speciellt när hon är  blöt och man ser en pytteliten kattunge med stort huvud och två stora klot till ögon.
Dem stora kattungarna (Pat, Donna, Findus & Jane) får blötmat, Whiskas Junior tror jag det är. Också tummen upp, ungarna älskar det ju.

När man matar Mini, som alltid ligger i mitt knä, så droppar nästan en tredjedel ner på mina händer och kläder, men det gör ingenting så länge hon blir mätt.
Anledningen till allt detta 'extramatande' är för att älskade Clas är borta. Mammor lämnar ju inte sina ungar, så vi tror att hon har dött. Clas RIP.



Hemma!

Nu är jag hemma från Kreta, och det är skönt. Vi väntade mellan halv elva till kvart i 6 på flygplatsen, alltså ungefär sju timmar. Det  var inte kul. Men det var jätteroligt där, första kvällen åt vi på en resturang där jag fick en Barbie-tallrik till förrätten, tyvärr fick jag inte ha kvar den.. Jag köpte fyra parfymer och Twilight och New Moon på engelska. Ettan har en jättefin bild, sen sån som finns på framsidan av filmen.
Bartendern gjorde en ros av en servett åt mig, haha jag skryter. Han tog oss även till en strand. Nu är jag halv alkolist, så om jag inte får sprit snart börjar jag väl darra hehe. Min kusin säger att jag har blivit jättebrun, men det ser inte ut så för mig.


 Jo, jag märkte att bartendrarna som står där inne i baren är Georgie och Cheepy (jag tror dem stavar sina namn så), och det är dem som jobbade där när vi var där också. Cheepy är den som gav mig en ros hihi. Och om ni åker till Grekland, ge ingen Absolut Päron där, för dem tycker inte om det särskilt mycket....

Kåldolmar och balkonger

Jag sov över hos Emma igår till idag, vi fick skjuts hem till mig på morgonen så vi gick med Ella till skolan. Vi har städat hela dagen och jag fick se på när klassen tränade på att hålla flaggorna i kyrkan, för det ska dem göra imorgon på skolavslutningen. Hemma så fick jag plocka upp skit från Tuffi och sedan ner till biblan och tillbaka hem för att lämna en bok, sedan packade jag ner det sista samtidigt som jag lyssnade på min dagliga musik.
Jag och mamma åkte och hämtade Tobbe, sedan lämnade vi nycklarna hos Linda på hennes jobb men dem var till Therese. Sedan åkte vi och lämnade resväskorna hos morfars bror Aston.
Nu har vi nyss ätit kåldolmar och potatis, men jag äter inte kol så jag tog bara köttfärsen. Lite normal måste man ju vara.
Jag har ändrat min tid, så jag ska inte upp tolv i natt utan två.


Som Twilightnamn heter jag Alice Cullen, för att få reda på ett eget klickar ni här

5 dagar

Imorron åker vi till torp och då ska jag köpa shorts och t-shirtar eller nåt sånt, i alla fall kläder till grekland, och så ska vi hämta therese som stannar till på torsdag. Det blir roligt. Vi kanske åker till linda nån gång i veckan efter skolan.
På tisdag ska jag packa det mesta...
Onsdag ska skolan till ragnerud, jag o linnea ska orientera tror jag? Hoppas det blir roligt.
På torsdag ska jag packa klart, sedan åker vi till mormor o morfar o äter middag, sen ska jag sova så mycket jag kan, för tolv ska jag upp o duscha.
På fredag kl 4 ska jag gå på ett plan, sola, äta o bada!

Förklaring för linnea

En lärare på högstadiet kallas för Måsen men hon heter Wivecka. Hon kallas tydligen det för att hon hade spelat mås i en slags teater på skolan.

Är hos pappa nu, läste lite på Breaking dawn. Det doftar gott nere men det ser lite skumt ut.. ser ut som kyckling men luktar.. hm... kallops.

Högstadiet

Idag efter lunch gick vi till högstadiet för att få oss en liten "guidetur" inför nästa termin, när vi börjar i sjuan. Men först lunchen då. Vi satt i ungefär tjugo minuter och bara väntade. Sedan fick 7A gå, det har jag ju inte berättat, jag ska gå i den klassen, med tre lärare. Jag gick med johanna och matilda, för dem är typ dem enda jag känner i den nya klassen. Fast jag har träffat en del av dem förr. Vi fick en glass från cafeterian, hihi. Vi fotograferades för att lärarna skulle försöka komma ihåg våra namn. Vi fick skriva om oss själva, och på frågan Vad är bra/roligt för oss att veta? svarade jag: Jag har 10 katter. Haha, men det är ju sant.
Jag fick fyra godisar av johanna, det var jättesnällt, men jag ångrade lite att jag följde med till centrum, för det blev en omväg hem och det blev kallt så jag frös.
Imorgon åker jag till pappa, och där ska jag få min svarta tröja/tunika av therese. Den trettonde har mormor och morfar bröllopsdag och då ska jag ha den och ett par vita tights. Då är vi i grekland!
På måndag eller tisdag ska vi till torp och då får jag chansen att köpa lite mer shorts, för jag har två par och vill inte bara ha två stycken i fjorton dagar.
Jag hoppas att det går bra på skolavslutningen, för den är jag inte med på! Nahahahahahahaha...

Haribo Stjärnmix

Just nu vräker jag i mig Haribo Stjärnmix, det är ju väldigt gott.
På gympan var det en kille som praoade, han är typ fyra år äldre, och han var skittaskig! Han har längre ben och är förmodligen starkare, och då ska man inte klaga på att vi inte hoppar lika långt som han på längdhoppet, för det gjorde vi inte. Och jag skulle aldrig ta i allt jag har på en gympalektion.
Hela sista lektionen gick åt till att lyssna på vår lärares mässande om att världen har miljöproblem. För det visste vi ju inte redan?
Emma följde med hem, vi körde hänga gubbe ett par gånger och gick ut med lexus.
Det var länge sen, men nu skriver jag en berättelse. Jag borde få applåd, jag har skrivit minst 9 sidor på tre dagar!

Ny design

Nu har jag för första gången gjort en design! Den blev långt ifrån bra och den gamla designen finns kvar när man kommenterar, i alla fall på min data. Jag hoppas att nån kan hjälpa mig fixa det, speciellt headern för där fattar jag ingenting. Men det är i alla fall nåt...

Väldigt söt varg!



Det är ju bara världens finaste varg! Det är såklart Jacob, den rödbruna vargen. Fler bilder kommer.

New Moon trailer



Här är trailern för New Moon, som i alla fall jag väntat på att få se länge!

RSS 2.0