Goodnight, Daisy. Goodnight, Benjamin

Det var engelskaprov idag, det var faktiskt ganska lätt. Men jag kan två fel jag fick för jag hade fel på dom på läxan oxå... men annars har dagen varit bra.. det var skitkallt tyvärr.
Jaa igår.. jag följde med emma hem, vi åt jättegod kyckling, ris & currysås som hennes mamma lagade, sen följde jag med henne till stallet (ridskolan) där vi träffade hanna och linnea. Iförsig rider hanna oxå så =p så jag fick sällskap på läktaren.. någon att klaga på kylan med =b
Jag sov ju över där, somnade väldigt lätt och för nästan första gången var jag pigg när jag vaknade! Ändå låg vi kvar tjugo minuter, emma för att jag sagt att hon inte fick gå upp förrän jag gjorde det, för jag låg på madrassen bredvid hennes och hon skulle bara ställa sig på mig eftersom hon sov i sin säng. Det blev lite stressigt men vi hann =) vi är duktiga små tjejer.. då och då.

Och idag har jag fått pengar till mobilen! Men innan det: johanna och emma följde med mig hem, vi åt mackor med nutella (inte så nyttigt men gott) och såg på Benjamin Buttons otroliga liv, den var ganska bra. Han var så söt som... öh... typ 75 åring =p

Kommentarer
Postat av: Helen-rpattinson

Sv: Stockholm ^^

2009-10-14 @ 20:49:34
URL: http://rpattinson.blogg.se/
Postat av: ^^ ELLA ^^

Sv; Hahahaha! Du och dina clementiner! ^^ <3333



Puss&Kram! (L)(L)(L)

2009-10-14 @ 21:11:24
URL: http://ellaaaaaa.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag såg väl filmen i januari och tyckte det var en väldigt bra film :)Men när jag hade läst böckerna,vat jag fast^^Så nu är jag stort fan av twilightsaga och Robert Pattinson m.m haha ;)

2009-10-14 @ 21:54:37
URL: http://bluuberry.blogg.se/
Postat av: michaela :)

så jävla grym ffilm <3 :)

2009-10-14 @ 22:53:05
URL: http://meandmyhappylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0